Емисии


Ноќна програма

Водител: DJ Night PC
Музички времеплов
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • 1983 - UЅА No.1 Patti Austin & James Ingram 'Baby Come To Me'
  • 1996 - На британска ТВ прикажана е снимка со Bjork како пристигнува на аеродром во Тајланд и напаѓа новинарка, така што ја турка на земја и и ја удира главата. Bjork подоцна ќе се извини.
  • 1957 - UK No.1 Tab Hunter 'Young Love'
  • 1996 - Членот на Pulp, Jarvis Cocker, уапсен е зашто ги нападнал децата што настапувале со Michael Jackson на Brit Awards. Подоцна сите обвиненија ќе бидат отфрлени.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје