Антена 5 Тим

Lefonque

Зоран Георгиев

Ди Џеј

Стил
Фаворити
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1977 - UЅА No.1 Earth Band 'Blinded By The Light'
  • 1977 - UK No.1 Leo Sayer 'When I Need You'
  • 1957 - Роден е Hans Holzl, попознат како Falco.
  • 1994 - UK No.1 Mariah Carey 'Without You'
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје