Camila Cabello feat. Young Thug - Havana


Музички времеплов
  • 1972 - Радиото KDAY од Лос Анџелес цел ден пушта две нови песни од Rolling Stones, откако добило украдени траки од домот на продуцентот на групата.
  • 1989 - Fine Young Cannibals го добиваат единствениот британски бр.1 албум 'The Raw And The Cooked.'
  • 2000 - Американскиот суд јавно објавува документи на ФБИ, преку кои се открива дека John Lennon ги поддржувал ирските републиканци. Британската влада барала ваквите документи да останат тајни.
  • 1965 - UK No.1 The Kinks 'Tired Of Waiting For You'
  • 1967 - USА No.1 Buckinghams 'Kind Of A Drag'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје