Антена 5 Бр. 1 радио во Македонија


Нашиот Тим

Музички времеплов
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • 1983 - UЅА No.1 Patti Austin & James Ingram 'Baby Come To Me'
  • 1977 - 20 Golden Greats' на Shadows започнува 6-неделен престој на првото место на британската албумска листа.
  • 1957 - UK No.1 Tab Hunter 'Young Love'
  • 1994 - UK No.1 Mariah Carey 'Without You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје