5 Seconds of Summer - Valentine


Музички времеплов
  • 1957 - Роден е Hans Holzl, попознат како Falco.
  • 1995 - Roxette стануваат првите западни музичари по George Michael, кои настапуваат во Пекинг. Пред нив George Michael настапил во 1984 година на Кинеската Нова Година.
  • 1972 - UЅА No.1 Harry Nilsson 'Without You'
  • 1996 - На британска ТВ прикажана е снимка со Bjork како пристигнува на аеродром во Тајланд и напаѓа новинарка, така што ја турка на земја и и ја удира главата. Bjork подоцна ќе се извини.
  • 2000 - UЅА No.1 Savage Garden 'I Knew I Loved You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје