Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow


Музички времеплов
  • 1957 - UK No.1 Tab Hunter 'Young Love'
  • 1996 - Членот на Pulp, Jarvis Cocker, уапсен е зашто ги нападнал децата што настапувале со Michael Jackson на Brit Awards. Подоцна сите обвиненија ќе бидат отфрлени.
  • 1994 - UЅА No.1 John Michael Montgomery 'Kickin' It Up'
  • 1972 - UЅА No.1 Harry Nilsson 'Without You'
  • 1977 - UK No.1 Leo Sayer 'When I Need You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје