Maty Noyes - London


Музички времеплов
  • 1994 - Michael Jackson се жени со Lisa Marie Presley, ќерката на Elvis Presley. Ќе се разведат следната година.
  • 1945 - Роден е Gary Peterson од Guess Who (1970 US No.1 & UK No.19 'American Woman').
  • 1959 - Роден е Wayne Hussey, гитарист во Dead Or Alive (1985 UK No.1 'You Spin me round, Like A record'), Sisters Of Mercy и The Mission (1988 UK No.12 'Tower Of Strength').
  • 1977 - Од рак умира Billy Powell, пејач со The O'Jays (1973 US No.1 & UK No.9 'Love Train').
  • 1966 - UK No.1 Rolling Stones 'Paint It Black'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје