Calvin Harris and Sam Smith - Promises


Музички времеплов
  • 1983 - UK No.1 Kajagoogoo 'Too Shy'
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • 1995 - Roxette стануваат првите западни музичари по George Michael, кои настапуваат во Пекинг. Пред нив George Michael настапил во 1984 година на Кинеската Нова Година.
  • 1996 - Членот на Pulp, Jarvis Cocker, уапсен е зашто ги нападнал децата што настапувале со Michael Jackson на Brit Awards. Подоцна сите обвиненија ќе бидат отфрлени.
  • 1977 - UЅА No.1 Earth Band 'Blinded By The Light'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје