Мак Топ 5 16.09.2018


1
Ко да нема утре ден
Магдалена Цветкоска Ена
3 | 2 Недели во листата
19
2
Намини ноќва
Панче Касапски
1 | 4 Недели во листата
3
3
Ти си моја победа
Симона Поповска
| 3 Недели во листата
6
4
Еуфорија
Александра Јанева + Наташа Малинкова
2 | 5 Недели во листата
16
5
Заборавам
DS Collective ft. Eleni
| 1 Недела во листата
40
Музички времеплов
Фреквенции
Скопје