Антена 5 Топ листи Вести Медиа Контакт
 
    
 Тим
 Програма
 Настани
 Предаватели
 Студија
Најбарани
1 Kiesza 81
Hideaway
2 Nicole Sch... 46
Your Love
3 Nhan Solo ... 43
Walking (Ori...
4 Foster The... 30
Best Friend
5 Enrique Ig... 22
Bailando
повеќе     
Галерија
Brit Awards 2015
повеќе     
МТВ Адриа
1 Nicole Sch...
Your Love
2 Enrique Ig...
Bailando
3 Avicii
Lay Me Down
4 5 Seconds ...
Don’t Stop
5 George Ezr...
Budapest
повеќе     
Спонзорирани линкови
[HyperLink1]
[HyperLink1]
[HyperLink1]
 
        Антена 5 бр.1 во Македонија                    
ЗипЗап
Маја, Панчо & Мартин
   ВО ЖИВО:  22:00 - 24:00  
     Маја, Панчо & Мартин         ЗипЗап           Програма    
Дигитален Аудио Канал
  AAC (Advanced Audio Coding) е најновиот светски стандард за пренос на дигитални аудио податоци, кој овозможува напредно кодирање на аудио сигналот што резултира со кристален јасен звук и при мал пропусен опсег.
    Потребнa е последната верзија на Win Amp и клик на сликата!
 
 
    Температура      22:59 ч.
Скопје
4
Берово
6
      Спонзорирани линкови
[HyperLink1]
[HyperLink1]
[HyperLink1]
      Музички времеплов
1972 - "First Time Ever I Saw Your Face"...
 
1975 - еден од првите диско хитови "The ...
 
1986 - USA No1 Prince “Kiss” 2 w.
 
1982 - Paul Simon и Art Garfunkel повтор...
 
    Видео