5 Seconds of Summer - Valentine


Музички времеплов
  • 1977 - UK No.1 Kenny Rogers 'Lucille'
  • 1967 - Во Калифорнија се одржува фестивалот 'Summer of Love' од кој приходите одат во добротворни цели. Сите што свират, од The Who до Jimi Hendrix и Janis Joplin, се согласуваат да настапат бесплатно.
  • 2002 - UK No.1 Elvis Presley 'A Little Less Conversation'
  • 1942 - Роден е Edward Levert од The O'Jays (1973 US No.1 & UK No.9 'Love Train').
  • 1990 - USА No.1 Roxette 'It Must Have Been Love'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје