Parov Stelar - My Man


Музички времеплов
  • 1983 - UK No.1 Kajagoogoo 'Too Shy'
  • 1972 - UЅА No.1 Harry Nilsson 'Without You'
  • 1994 - UK No.1 Mariah Carey 'Without You'
  • 1994 - UЅА No.1 John Michael Montgomery 'Kickin' It Up'
  • 1995 - Roxette стануваат првите западни музичари по George Michael, кои настапуваат во Пекинг. Пред нив George Michael настапил во 1984 година на Кинеската Нова Година.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје