Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow


Музички времеплов
  • 1958 - Роден е Patrick Waite од Musical Youth (1982 UK No.1 'Pass The Dutchie').
  • 1942 - Роден е Edward Levert од The O'Jays (1973 US No.1 & UK No.9 'Love Train').
  • 1984 - UK No.1 Frankie Goes To Hollywood 'Two Tribes'
  • 1967 - Во Калифорнија се одржува фестивалот 'Summer of Love' од кој приходите одат во добротворни цели. Сите што свират, од The Who до Jimi Hendrix и Janis Joplin, се согласуваат да настапат бесплатно.
  • 1973 - UK No.1 Suzi Quatro 'Can The Can'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје