Музички времеплов
  • 1994 - UK No.1 Mariah Carey 'Without You'
  • 1996 - На британска ТВ прикажана е снимка со Bjork како пристигнува на аеродром во Тајланд и напаѓа новинарка, така што ја турка на земја и и ја удира главата. Bjork подоцна ќе се извини.
  • 1957 - Роден е Hans Holzl, попознат како Falco.
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • 2000 - UЅА No.1 Savage Garden 'I Knew I Loved You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје