Антена 5 Бр. 1 радио во Македонија

Музички времеплов
  • 1977 - UK No.1 Kenny Rogers 'Lucille'
  • 1979 - USА No.1 Donna Summer 'Bad Girls'
  • 1994 - Со концертот во Франција, Oasis го имаат првиот настап надвор од В.Британија.
  • 1973 - UK No.1 Suzi Quatro 'Can The Can'
  • 1990 - USА No.1 Roxette 'It Must Have Been Love'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје